Betalingen zijn 100% veilig en anoniem

Over Meiden van Holland

Meiden van Holland in een modern jasje

Meiden van Holland is op helemaal veranderd. We kunnen ons voorstellen dat je daarom wat vragen hebt. Deze beantwoorden we hier graag!

Wat is er veranderd?

Meiden van Holland is nu in een veel geiler jasje gestoken én is vanaf heden bijna helemaal reclamevrij. Het werkt net zo makkelijk als een app, wat het geheel een stuk vingervriendelijker maakt. Dan kun je lekker snel aan je trekken komen. Wel zo fijn. Geniet van sexfilms, modellen, webcamsex en jouw favoriete categorieën met één druk op de knop.

Waar is mijn account?

Tik op het poppetje rechtsboven en log in met jouw vertrouwde gegevens, dat is alles. Afhankelijk van je apparaat wordt je wachtwoord vervolgens bewaard, lekker he? Heb je nog geen account? Maak er dan binnen een minuut één aan. Zo kun je altijd en overal gebruik maken van onze geile diensten.

Wat betekenen de iconen rechtsboven?

Met het vergrootglas kun je zoeken op de sexfilms waar je altijd geil van wordt. Via het poppetje kun je inloggen op je eigen account of er één binnen een minuut aanmaken. Altijd handig om te doen zodat je, waar je ook bent, van onze geile diensten kunt genieten.

Kan ik de app op mijn mobiel downloaden?

Deze app is niet te vinden in de app-store, maar je kan hem wel gemakkelijk op je homescherm bij jouw andere apps neerzetten. Ga op je mobiel, via de info-knop naar de instellingen, scroll naar beneden en klik op – Voeg toe aan homescreen – voor het stappenplan.

Kan ik nog naar Live TV kijken?

Nee, we zijn gestopt met live-tv op onze website. Misschien dat dit in de toekomst veranderd. Wil je geilen op Live TV, doe dit via een televisie en kijk Meiden van Holland Hard. Mocht je dit toch nog echt missen via de site, laat het ons weten door feedback achter te laten. Dit doe je via de info-knop.