Geil
3 mnd
voor 12,50

Kies nu voor Trio voordeel!

In één klap toegang tot 1000+ sexfilms

Geniet gelijk 3 mnd met lekkere korting

Lekker Hollands

Oer-Hollandse en herkenbare sex met echte meiden. Geen poespas, gewoon lekker neuken!

Altijd & overal

Kijk altijd met één druk op de knop als de bliksem naar de heetste sexfilms op elk apparaat. Gemakkelijker kan het niet!

Reclamevrij

Kijk zonder gezeik en afleiding in één ruk naar de beste sexfilms.

Winacties

Doe mee aan hete exclusieve acties, alleen voor leden. Met Direct maak je maandelijks kans op sextoys en andere geile prijzen.

Veelgestelde vragen
Wat is Meiden van Holland Direct?

Meiden van Holland Direct is het nieuwe all-inclusive online abonnement om onbeperkt sexfilms mee te kijken. Onbezorgd, geil en snel je favoriete sexfilms waar je ook bent. Kom elke dag aan je trekken voor een vaste lage prijs per maand en geniet ondertussen van alle extra voordelen, exclusief en alleen met een Direct abonnement. Altijd oer-Hollandse amateursex binnen handbereik, zorgeloos geilen start met Meiden van Holland Direct.

Welke sexfilms krijg ik?

Alle geile sexfilms herkenbaar aan het “Direct” label liggen voor het grijpen (vroeger abonnement). Elke maand komen daar altijd nieuwe Nederlandse sex scenes bij. Start nu en geniet altijd van onze natte meiden!

Welke extra's krijg ik met Direct?

Als “Direct” lid word je extra verwend door onze meiden. Doe mee aan exclusieve sexy winacties, maak kans op geile prijzen en meer. Alleen voor leden!

Wat kost Meiden van Holland Direct?

Direct kost standaard 7,99 per maand, maar het actietarief is nu 4,99. Krijg nu tijdelijk 3 mnd toegang voor 9,99. Dat is 2 mnd betalen + de 3e helemaal gratis. Lekkere binnenkomer hoor!

Kan ik opzeggen wanneer ik wil?

Weglopen van alle potjes geile sex? Als je dat echt wilt kan dit altijd en regel je dat vanaf jouw account met één druk op de knop.