Veelgestelde vragen

FAQ!

Je vraagt ons het hemd van het lijf. Nu vinden we dat wel lekker, maar er blijft dan zo weinig tijd over om veel meer sexy dingen te doen. Daarom hebben we een aantal veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Als jouw vraag er nou niet tussen staat, horen we het natuurlijk graag van je via onze contactpagina.

Hoe kan ik de tv-zender Meiden van Holland Hard ontvangen?

Dit verschilt per provider. In de meeste gevallen vind je onze tv-zender in het Erotiek Pakket of een aanvullend zenderpakket. In een enkel geval zit Meiden van Holland Hard in het basispakket. Op de pagina tv-zender ontvangen lees je alles over de pakketten en kanaalnummers.

Wat zenden jullie op televisie uit?

Natuurlijk zenden we hier de beste sexfilms van Nederland uit. Elke week verschijnen er nieuwe scenes die worden afgewisseld met de meest spannende klassiekers. In onze tv-gids zie je de exacte programmering van Meiden van Holland Hard voor de komende 24 uur.

Waarom biedt mijn provider Meiden van Holland Hard niet aan?

Helaas hebben wij daar geen invloed op. Als het aan ons zou liggen werden we overal opgenomen in het zenderaanbod. Mocht je onze tv-zender graag willen ontvangen via jouw provider, dan adviseren we je dit kenbaar te maken bij jouw provider. Wellicht komt er zo snel verandering in.

Waarom kan ik Meiden van Holland Hard niet meer ontvangen met het Pluspakket bij KPN?

Helaas heeft KPN er medio 2020 voor gekozen om onze tv-zender te verhuizen van het Pluspakket naar het Erotiek Pakket. Dit is een keuze van KPN en dus niet van Meiden van Holland. Mocht je ons missen in het Pluspakket, neem dan contact op met KPN om jouw wens kenbaar te maken.

Kan ik Meiden van Holland Hard ontvangen met kabeltelevisie?

Nee, dit kan helaas niet. Meiden van Holland Hard is een digitale televisiezender. Deze kunnen wij niet over de kabel aanbieden.

Waarom wordt Meiden van Holland niet meer aangeboden door Digitenne?

Digitenne is een product van KPN. De keuze om Meiden van Holland Hard uit het zenderaanbod van Digitenne te halen is dan ook gemaakt door KPN. Mocht je ons missen in het zenderaanbod, neem dan contact met KPN op om jouw wens kenbaar te maken.

Zijn de programma’s van Meiden van Holland Soft nog terug te kijken?

Enkele jaren geleden zijn we gestopt met het uitzenden van Meiden van Holland Soft. Sommige programma’s zijn gewoon nog online te bekijken. Soms maken we ook nog een nieuw programma. Denk bijvoorbeeld aan de spannende aftrekinstructies.

Kan ik de televisiezender Meiden van Holland Hard ontvangen in België?

Hoewel we voor onze televisiezender geen overeenkomsten hebben met Belgische partijen, worden onze Video on Demand-titels wel aangeboden door zowel Proximus als Telenet.

Kan ik Meiden van Holland Hard ontvangen met satelliettelevisie?

Op dit moment hebben wij geen overeenkomsten (meer) met een aanbieder van satelliettelevisie. Mocht je gebruik maken van satelliettelevisie en onze zender missen in het aanbod, neem dan contact op met jouw provider om je wens kenbaar te maken.

Hoe lang zit ik vast aan mijn abonnement met Meiden van Holland Direct?

Het abonnement is altijd meteen opzegbaar. Wanneer jij ervoor kiest om onze dienst niet langer te willen gebruiken, vinden we natuurlijk erg jammer, maar geven we je wel de mogelijkheid om uit te stappen. Wanneer je jouw lidmaatschap beëindigt zal er in de toekomst geen incasso meer plaatsvinden. De toegang tot de sexfilms loopt nog door tot het einde van de reeds door jou betaalde periode.

Hoe kan ik mijn Direct-abonnement opzeggen?

Uiteraard vinden we het jammer dat je niet langer gebruik wenst te maken van de producten van Meiden van Holland. Om je abonnement op te zeggen moet je inloggen en kan je in de account-omgeving met één druk op de knop het abonnement beëindigen.

Wat houdt Meiden van Holland Direct in?

Meiden van Holland Direct is een onbeperkt streamen abonnementsdienst. Voor een vast bedrag van € 6,99 per maand kan jij dus ongelimiteerd kijken naar alle sexfilms die onderdeel uitmaken van het Direct-aanbod. Tot 1 oktober geldt De Gouden Deal. Zolang je lid blijft betaal je dan € 4,99 per maand.

Kan ik Meiden van Holland Direct nemen met een Belgische bankrekening?

Een lopend abonnement met een automatische incasso is alleen mogelijk met iDeal. Toch bieden we ook andere mogelijkheden om onbeperkt naar onze sexfilms te kijken. Klik hier op 'Start Meiden van Holland Direct' en vervolgens op 'Ik heb geen iDeal' Daar is het mogelijk om toegang tot Meiden van Holland Direct af te sluiten voor een afgebakende periode.

Waarom zijn sommige sexfilms niet te bekijken met Meiden van Holland Direct?

Dit ligt aan de eigenaar van de sexfilms. In sommige gevallen is Meiden van Holland niet zelf de eigenaar van deze films, maar hebben wij alleen toestemming om de films te verspreiden. Wanneer de eigenaar ons geen toestemming geeft om de betreffende titels in het Direct-abonnement op te nemen zullen deze films alleen via het Exclusief-aanbod te zien zijn.

Hoe snel na het aanmelden hoor ik iets van jullie?

Dat kan erg verschillen. Bij de aanmeldingen van vrouwen en stelletjes nemen we altijd even persoonlijk contact op. Van mannen krijgen wij dusdanig veel aanmeldingen dat dit niet altijd lukt.

Welke foto’s moet ik meesturen bij mijn aanmelding?

We vinden het vooral belangrijk om een goed totaalbeeld van je te krijgen. Wanneer je als man alleen maar foto’s van je pik stuurt, kunnen wij geen goed beeld vormen. We vinden het dus belangrijker om je gezicht en je postuur te zien. Naaktfoto’s mag je uiteraard sturen, maar dit hoeft zeker niet.

Ik wil graag meespelen in sexfilms. Kan dat?

Dat kan zeker. We maken Meiden van Holland voor, door en met de kijker. Daarom vinden we het ook belangrijk dat iedereen kans maakt om mee te doen in onze sexfilms. Hiervoor kan jij je aanmelden via ons aanmeldformulier.

Kan ik Meiden van Holland Direct nemen met een creditcard?

Een lopend abonnement met een automatische incasso is alleen mogelijk met iDeal. Toch bieden we ook andere mogelijkheden om onbeperkt naar onze sexfilms te kijken. Klik hier op 'Start Meiden van Holland Direct' en vervolgens op 'Ik heb geen iDeal' Daar is het mogelijk om toegang tot Meiden van Holland Direct af te sluiten voor een afgebakende periode.

Wat gebeurt er precies nadat ik mij heb aangemeld?

Wanneer de redactie van Meiden van Holland jouw aanmelding heeft beoordeeld kunnen wij ervoor kiezen om jouw gegevens te delen met één van de producenten die films voor ons opnemen. Deze producent zal dan contact met je opnemen om alles te bespreken en al je vragen te beantwoorden. Je zit na een aanmelding dus nog nergens aan vast.

Kan ik mij ook aanmelden om anoniem deel te nemen aan de opname van een seksfilm?

Dat kan wel, maar je kansen op een uitnodiging worden wel kleiner. Af en toe laten we mensen anoniem deelnemen, maar we willen voorkomen dat onze tv-zender en website een parade van bivakmutsen worden. Mocht je anoniem willen deelnemen geef het dan even aan bij je aanmelding. Dan kunnen wij hier van tevoren rekening mee houden.

Waar kan ik meer informatie krijgen over meespelen voor ik me aanmeld?

Dus je wil wel graag, maar je vindt het nog een beetje spannend? Als jij je aanmeldt zit je niet meteen aan een sexfilm vast. Er zal eerst iemand contact met opnemen die veel meer kan vertellen. Meld je dus gewoon aan en al je vragen zullen vanzelf beantwoord worden. Daarna kan je altijd nog ja (of nee) zeggen.

Hoe gaan jullie om met mijn persoonsgegevens wanneer ik een account aanmaak?

We begrijpen goed dat we een discreet product aanbieden. Daarom bewaren we zo weinig mogelijk gegevens en beschermen we jouw gegevens goed. Hoe we hier in detail mee omgaan lees je in onze privacy verklaring.

Kan ik ook een keer meekijken bij opnames, zonder zelf mee te spelen?

We begrijpen heel goed dat dit een mooie ervaring zal zijn. Maar bij de opnames van sexfilms moet er naast lekker geneukt ook gewerkt worden. Bijvoorbeeld door de regisseur en de cameramannen. Om alles goed te laten draaien kunnen zij bezoekers er helaas niet bij hebben. Meekijken zonder mee te spelen gaat dus helaas niet.

Waar kan ik de sexfilm terugvinden die ik voor een week heb gehuurd?

Wanneer je voor een bedrag van € 3,99 een week toegang hebt gehuurd tot een sexfilm, kan je deze film gedurende de hele huurperiode terugvinden in je accountomgeving.

Wat staat er bij een bankafschrijving vermeld na een aankoop bij Meiden van Holland?

We zullen de naam Meiden van Holland niet met hoofdletters en uitroeptekens tonen. We snappen uiteraard dat hier enige discretie gewenst kan zijn. Bij de omschrijving van een aankoop bij Meiden van Holland wordt vermeld: ‘Pay.nl inzake Blue Donkey Media B.V. /’

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Jammer dat je niet langer gebruik wenst te maken van de diensten van Meiden van Holland. In je accountomgeving kan je zelf jouw account verwijderen. Let er wel op dat je geen toegang meer hebt tot sexfilms waar je al voor betaald hebt wanneer je jouw account verwijderd. Dit geld ook voor het Meiden van Holland Direct abonnement.

Kan ik in contact komen met de Meiden van Holland?

Wij bemiddelen hier niet in. We richten ons puur en alleen op de sexfilms. We snappen goed dat je soms graag persoonlijk contact hebt met één van de meiden, maar dat contact kan niet via ons gelegd worden. Veel van de Meiden van Holland zijn ook actief met webcamsex. Wellicht vind je daar wat je zoekt.

Waar kan ik zien hoeveel credits ik nog over heb?

Kijk jij onze sexfilms het liefst met credits? Dan zie je het aantal overgebleven credits rechts in het topmenu staan. Daarnaast vind je het saldo van je credits ook terug in de accountomgeving waar je tevens direct je credits op kan waarderen.

Kan ik een seintje krijgen wanneer een sexfilm online komt met mijn favoriete meid?

Dat kan zeker. Door op de pagina van jouw favoriete Meid van Holland te klikken op favoriet kan je een model aan jouw account koppelen. Vervolgens kan je hier ook meteen je voorkeur opgeven voor het ontvangen van e-mailnotificaties wanneer er een nieuwe sexfilm online komt.

Waar kan ik me aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief?

Dat kan heel makkelijk op deze pagina. Vul hier je e-mailadres in en vergeet niet in te stemmen met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Waar kan ik me afmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief?

In je accountomgeving vind je het onderdeel Gegevens en voorkeuren. Hier kan je met één simpele klik je inschrijving op onze wekelijkse nieuwsbrief ongedaan maken.

Waar kan ik mijn suggesties voor de sexfilms doorgeven?

Heb jij een sexfilm categorie die je nog niet terugvindt op onze website? Is er iets wat je graag meer zou willen zien, of juist minder? We staan voor alles open, dus laat het ons weten.

Waar kan ik een suggestie ter verbetering van de website doorgeven?

Meiden van Holland maken we voor, door en met de kijker. Wanneer je dus een tip hebt voor onze website dan horen we dat ook graag van je. Je kan deze aan ons doorgeven via het feedbackformulier.

Waar kan ik als journalist terecht met mijn vragen?

Hiervoor kan je het beste contact opnemen met Blue Donkey Media, de organisatie achter het merk Meiden van Holland.

Waar kan ik met een andere vraag of opmerking terecht?

Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je uiteraard graag verder. Vul je vraag of opmerking in op het contactformulier. Over het algemeen komen we binnen enkele werkdagen met een passende reactie.