Geile foto van het hete Meiden van Holland model: Denise Star

Denise Star

Geil pornomodel

28 jaar 12 films biseksueel
Favoriet

Denise Star is een prachtige Groningse geile godin. Ze is gek op het verwennen van mensen. Ze deed veel ervaring op in een massagesalon en weet iedereen met haar zachte handen op de juiste erogene plekjes te strelen. Dat strelen zegt niet veel over haar pittige karakter en sekslust. Deze poes pak je niet zonder handschoenen aan kunnen we je vertellen. Kijk maar naar haar geile sexfilms en je ziet het direct.


Denise Star houdt ervan om te seksperimenteren en staat voor vrijwel alles open. Al haar warme gaatjes trouwens ook. Met haar natte neukgleuf hunkert ze altijd naar een harde pik of liever nog twee in een hete trio. Wie haar echt geil kan maken mag haar ook anaal nemen. Stiekem, hebben we ons laten vertellen, geniet ze enorm van anale sex. Toen we haar vroegen of ze een DP (dubbele penetratie) sexfilm wilde opnemen, zei ze volmondig: JA!


Denise Star heeft echt de smaak te pakken met het maken van sexfilms. Met het uiterlijk van een topmodel is ze een lust voor het oog. En natuurlijk voor ieders kloppende jongen in de broek. Denise heeft erg veel plezier op de set en dat zien we graag. Je merkt dat ze van nature gretig en sekslustig is.