Geile foto van het hete Meiden van Holland model: Sammy Gold

Sammy Gold

1 jaar 13 films biseksueel
Favoriet

Haar naam zegt het al, als deze meid sex met je heeft gaat ze voor geil goud. Heerlijk goudgebruind en met een blonde kop, lekker blauwe ogen en een goeie partij tieten. Alles zit erop. Sammy goud mocht in haar eerste sexfilm direct keihard los op een BBC pik, om er vervolgens meerdere geile schepjes bovenop te doen in een heerlijk knallende fan gangbang. Ze houdt van sex, vooral nuchtere Hollandse recht-toe-recht-aan sex, vol passie en het mag wel lekker hard. Lief doet ze wel tegen de buren. Sammy heeft de smaak te pakken en heeft er zin in, als het aan haar ligt komen er nog veel geile harde knal sexfilms aan met haar.

Deze Rotterdamse dertiger houdt van gezelligheid en samenzijn. Ze vindt het heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen en er op uit te gaan voor een heerlijke wandeling. Verder is ze ook nog eens een dierenvriend. Sammy is lekker sociaal dier, die houdt van gezelligheid, sex en plezier. ALs het om sex gaat, dan heeft ze het liefst elk weekend een lekkere grote gangbang. Pikken van alle kanten, dan is ze in haar element en wordt ze optimaal verwend.


NIEUW: Kijk nu naar zelfgemaakte amateursex privefilmpjes van Sammy Goud. Stap haar eigen slaapkamer binnen en bekijk extra geile beelden.  

...