Over Meiden van Holland

Al 10 jaar de sexzender voor oer-Hollandse amateursex

Geile meiden uit de lage landen neuken in de geilste sexfilms. Handyman, Don en Ad, wie is er niet mee opgegroeid. Meiden van Holland staat voor herkenbare en toegankelijke sex. Onze fans kunnen zich zelfs aanmelden als model, meedoen aan een sexfilm en daarmee kans maken het bed te delen met hun favoriete model. Kim Holland en haar vriendinnen zitten klaar om jou te verwennen met de geilste neukfilms. Geen poespas, gewoon lekker knallen. Live geilen? Kom voor webcamsex en speel stoute spelletjes met de heetste webcam dames.

Waar is mijn account?

Tik op het poppetje rechtsboven en log in met jouw vertrouwde gegevens, dat is alles. Afhankelijk van je apparaat wordt je wachtwoord vervolgens bewaard, lekker he? Heb je nog geen account? Maak er dan binnen een minuut één aan. Zo kun je altijd en overal gebruik maken van onze geile diensten.

Wat betekenen de iconen rechtsboven?

Met het vergrootglas kun je zoeken op de sexfilms waar je altijd geil van wordt. Via het poppetje kun je inloggen op je eigen account of er één binnen een minuut aanmaken. Altijd handig om te doen zodat je, waar je ook bent, van onze geile diensten kunt genieten.

Kan ik de app op mijn mobiel downloaden?

Deze app is niet te vinden in de app-store, maar je kan hem wel gemakkelijk op je homescherm bij jouw andere apps neerzetten. Ga op je mobiel, via de info-knop naar de instellingen, scroll naar beneden en klik op – Voeg toe aan homescreen – voor het stappenplan.

Kan ik nog naar Live TV kijken?

Nee, we zijn gestopt met live-tv op onze website. Misschien dat dit in de toekomst veranderd. Wil je geilen op Live TV, doe dit via een televisie en kijk Meiden van Holland Hard. Mocht je dit toch nog echt missen via de site, laat het ons weten door feedback achter te laten. Dit doe je via de info-knop.